Employer Branding - és ami mögötte van

Mosolygó Munkahely

Mosolygó Munkahely

Bemutatkozó

Miről szól a Mosolygó Munkahely blog?

2017. szeptember 03. - Mosolygó Munkahely

Sziasztok!

A Mosolygó Munkahely blogomban az Employer Branding, azaz a munkáltatói márka témáját járom körül. Nem csak azzal fogsz találkozni, hogy hogyan mutasd meg, milyen nagyszerű munkáltató vagy, hanem azt is, hogy magát a munkahelyet, hogyan tudod méginkább kellemessé és ezáltal produktívabbá tenni munkavállalóid számára.

Ha sikerült elérned, hogy a munkavállalók elkötelezettek legyenek, akkor a fluktuáció nem lesz olyan mértékű, ami lassítaná a cég fejlődési folyamatát, ezáltal eredményesebbé válik a vállalat. Éppen ezért tartom elég fontosnak ahhoz, hogy beszéljünk róla. Ha a belső légkör megfelelő és a munkavállalók szeretnek a cégnél dolgozni, akkor ezt kifele is könnyebb lesz megmutatni - valamint, ne felejtsük el, hogy az employer branding hitelességen alapul! Nem kommunikálhatunk olyat, ami NEM valós - hiszen ez nagyon is a visszájára fordulhat.

Kinek ajánlom a blogomat?

- HR-eseknek, mert az Employer Branding témát körül fogom járni
- Kis cégek vezetőinek, mert a jó légkör megteremtéséhez számos eszközt fogok mutatni és néhány szükséges HR ismeretet is megszerezhetsz, amire mindenképpen szükséged lesz
- Vezetőknek, akik számára fontos, hogy olyan csapata legyen ahova élmény tartozni

Miért pont ez a blog?

"Employer Branding, és ami mögötte van" - ezzel tudnám legjobban jellemezni, hogy miről szól. Nem csak arról, hogy meg tudd mutatni a vállalaton belüli értékeket és így egyre jobb munkavállalókat sikerüljön bevonzatni. Hanem arról is, hogy a már nálad dolgozók, hogyan legyenek még összetartóbbak, elégedettebbek, elkötelezettebbek. Hiszen (véleményem szerint) belülről kívülre érdemes haladni.

Miért indítottam a blogot?

HR-es végzettséggel és erős marketing érdeklődéssel az Employer Brandingben találtam meg ennek a két szenvedélyemnek az egyvelegét. A HR-t szeretem, ezt tanultam, ebben dolgozom azóta is és inspirál, hogy mások fejlődését segítsem, támogassam - a marketingben pedig megvan az a fajta kreativitás amiben ki tudok teljesedni. Csillapíthatatlan vágyam van mind a HR, mind a marketing trendek megismerése iránt - nem beszélve az Employer Brandingről.

 

Kellemes olvasást kívánok minden érdeklődőnek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mosolygomunkahely.blog.hu/api/trackback/id/tr6712801484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása